TERMENI SI CONDITII - MERIDIAN Ocazie


1. Conditii generale pentru utilizarea site-ului
 
MERIDIAN Ocazie si-a deschis site-ul www.meridianocazie.ro pentru a-si informa clientii. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos, precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul si cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale care prevaleaza asupra oricarei intelegeri pe care ati putea sa o aveti cu membrii MERIDIAN Ocazie sau numai cu unii dintre acestia.
 
2. Drepturi de proprietate intelectuala
 
2.1. Drepturi de autor
 
Datele continute in acest site sunt cu titlu de informatii general valabile la un anumit moment. Din acest motiv, ele nu pot fi considerate drept angajamente contractuale. MERIDIAN Ocazie se considera a fi autorul site-ului de fata, toate drepturile fiindu-i rezervate. 
 
Informatiile, textele, fotografiile, sloganurile, imaginile, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea MERIDIAN Ocazie  sau a unor terti care au autorizat MERIDIAN Ocazie sa le utilizeze. Reproducerile, partiale sau integral, sunt autorizate, cu conditia, ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala. 
 
Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii continutului ori a securitatii lui, ori pentru discreditarea sau hartuirea societatilor membre MERIDIAN Ocazie. Orice infractiune se pedepseste conform legislatiei in vigoare. 
 
2.2. Drepturi de marca
 
Numele MERIDIAN Ocazie, logo-ul MERIDIAN Ocazie sunt marci inregistrate de catre MERIDIAN
 
Alte marci sunt de asemenea mentionate; ele sunt folosite cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de MERIDIAN Ocazie
 
Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinute, in prealabil, autorizatiei de la MERIDIAN Ocazie sau de la titularii respectivi,  constituie infractiune de contrafacere care se pedepseste conform legilor in vigoare. 
 
3. Date personale
 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date MERIDIAN Ocazie, operator de baza cu caracter personal, inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 9641, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specifice, datele personale pe care utilizatorul le furnizeaza, despre propria persoana, un membru al familiei sau despre o alta persoana.
 
Datele personale vor fi utilizate in scopul imbunatatirii produselor si serviciilor noastre astfel incat sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite de MERIDIAN Ocazie.
Informatiile pot fi folosite doar de catre MERIDIAN Ocazie, dealerii sai si reteaua de service MERIDIAN. In functie de datele furnizate, utilizatorii site-ului vor fi contactati telefonic, prin posta sau prin e-mail. 
 
4. Date cu caracter non-personal
 
Informatiile comunicate cu un caracter non-personal, ce se refera la preferintele, interesele si pasiunile utilizatorilor sunt exclusiv folosite pentru a crea si a propune produse si servicii adaptate cerintelor utilizatorilor.
In unele cazuri, este posibil sa colectam informatii cu caracter non-personal despre utilizatorii site-ului, cum ar fi, dar fara a se limita la: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit, numele website-ului de unde a fost efectuata conexiunea la site-ul nostru sau ca urmare a publicitatii noastre.
 
5. Informatii despre produse si servicii
 
Paginile site-ului constituie o prezentare generala a produselor si serviciilor oferite de MERIDIAN Ocazie.
 
MERIDIAN Ocazie isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele autovehiculelor prezentate, preturi si garantii in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului.
 
Informatiile asupra autovehiculelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor paginii ale site-ului, insa e posibila aparitia diverselor erori, omisiuni sau modificari de stoc. Informatiile prezentate sunt informative si nu prezinta obligatii contractuale.
 
Angajatii MERIDIAN Ocazie sunt la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii referitoare la dotari, tarife, disponibilitatea autovehiculelor prezentate, precum si cu privire la oferte comerciale si modalitati de finantare.
 
6. Garantii
 
Pentru toate vehiculele din parcul auto MERIDIAN Ocazie, se ofera Garantie de 12 luni, dar nu mai mult de 30.000 km sau Garantie de 3 luni, dar nu mai mult de 10.000 km, in functie de caracteristicile tehnice ale vehiculelor.
Vehiculele achizionate de la MERIDIAN Ocazie in scopul de a fi utilizate pentru desfasurarea activitatii de transport persoane in regim de taxi, scoli de soferi, ambulante sau firme de paza nu beneficiaza de o garantie mai mare de 3 luni sau 10.000 km.
  
In cazul in care, la data achizitionarii vehiculului, perioada de garantie acordata este de 12 luni, dar nu mai mult de 30.000 km insa la prima revizie se constata ca vehiculul achizitionat este utilizat pentru desfasurarea activitatii de transport al persoanelor in regim de taxi, scoli de soferi, ambulante sau firme de paza, perioada de garantie acordata va fi redusa la 3 (trei) luni sau 10.000 km.
 
7. Revizia
 
Revizia, pentru fiecare vehicul achizitionat de la MERIDIAN Ocazie, se va efectua la livrarea vehiculului catre client numai in situatia in care pentru vehiculul respectiv revizia a fost efectuata la mai mult de 4.000 km (patrumii km) sau la mai mult de 6 (sase) luni.
 
Frecventa reviziilor si operatiunile complementare efectuate la un vehicul se va dovedi cu Carnetul de intretinere al vehiculului.
 
 In cazul  in care un vehicul nu detine Carnet de intretinere se prezuma ca revizia nu a fost efectuata de cel putin 4.000 km sau de cel putin 6 luni, in aceasta situatie asigurandu-se revizia la livrare pentru fiecare vehicul achizitionat de la MERIDIAN Ocazie.
 
8. Informatii despre serviciile de finantare
 
Rubrica Finantare propune oferte si tarife, in general, supuse unor conditii si depinzand de acceptarea dosarelor de catre organismul care finanteaza. Datele nu sunt contractule. Inscrierea coordonatelor dumneavoastra pe prezentul site nu constituie, in niciun caz, un angajament contractual si nu este echivalentul unei oferte de leasing. 
 
Numai semnarea unei oferte prealabile de finantare si depunerea tuturor documentelor va permite responsabilului de finantare sa se pronunte definitiv in privinta cererii dumneavoastra de finantare. Data fiind trasatura interactiva a site-ului, ofertele care se fac aici, pot varia fara ca acestea sa poata angaja raspunderea responsabilului de finantare. Ofertele sunt valabile cu conditia acceptarii dosarului de catre MERIDIAN Ocazie
 
Ratele de finantare afisate in paginile de prezentare ale masinilor au fost calculate cu 50% avans, cu o perioada de finantare de pana la 60 de luni, in functie de anul fabricatiei masinii. Nu se pot finanta masini mai vechi de 7 ani. Rata afisata include TVA insa nu include costul asigurarilor.
 
Aplicatia pentru calculul ratelor de leasing este pusa la dispozitia utilizatorilor in scopul unor simulari/estimari fiind utilizat un mod de calcul raportat la avansul platit, rata dobanzii, valoarea autoturismului. Pot fi sesizate diferente intre rezultatele generate de aplicatia din site si rezultatele comunicate de catre consilierii MERIDIAN.
Aplicatia nu inlocuieste in niciun caz recomandarile consilierilor MERIDIAN referitoare la modul de calcul al ratei de leasing.
 
9. Hyperlink-uri
 
Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.meridianocazie.ro necesita o autorizatie prealabila, in scris, de la MERIDIAN Ocazie. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie, prin urmare, sa contactati departamentul de marketing al  MERIDIAN Ocazie.
 
MERIDIAN Ocazie nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink, plecand de la site-ul www.meridianocazie.ro si nu este responsabila, in nici un fel, privind continutul , produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri. 
 
10. Limitarea responsabilitatii
Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, MERIDIAN Ocazie nu va putea fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte si, in special, pentru prejudiciu material, pierderea de date sau de program, prejudiciu finaciar, rezultand in accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat, fara nici o garantie, de nici o natura. 
 
11. Legislatia aplicabila
 
Acest site a fost creat si functioneaza in conformitate cu legile in vigoare din Romania. Prezentele Conditii Generale sunt guvernate si interpretate in conformitate cu legislatia din Romania. Orice neintelegere, disputa sau litigiu decurgand din sau in legatura cu prezentele Conditii Generale vor fi solutionate pe cale amiabila, iar in cazul in care partile nu reusesc sa ajunga la un acord, partile se vor adresa instantelor judecatoresti din Romania, singurele considerate a fi competente.
 
12. Contact
 
Pentru intrebari sau nelamuriri utlizatorul poate contacta MERIDIAN Ocazie: str. Turnu Magurele nr. 52 - 62, sector 4, Bucuresti, marketing@meridianocazie.ro, tel: 021/301.90.30
 
13. Actualizarea conditiilor generale
 
Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si conditii si/sau modificarile aduse lor, va solicitam sa incetati folosirea acestui site imediat.