FINANTARE PRIN RATE

La MERIDIAN Ocazie beneficiezi si de un sistem de finantare.

     Stim ca achizitia unei masini presupune un proces decizional destul de complicat, fiind disponibile un numar mare de modele si optiuni si ca trebuie sa iei in calcul anul de fabricatie, motorizarea, optiunile si dotarile, insa cel mai important este bugetul.

     Venim insa in intampinarea nevoilor tale. Chiar daca ai un buget limitat pentru noua ta masina, nu trebuie sa lasi acest buget sa iti limiteze optiunile. Daca ti-ai dori o masina mai noua si mai performanta, dar aceasta depaseste bugetul disponibil, aplica pentru finantare pentru diferenta de bani.

     Avansul minim este de doar 15% din valoarea masinii pe care vrei sa o cumperi, iar perioada de finantare poate ajunge pana la 60 de luni. In acest fel, poti sa iti optimizezi finantarea, astfel incat rata lunara sa nu reprezinte un disconfort. Pentru mai multe detalii legate de finantare si pentru o oferta personalizata, poti contacta consilierii comerciali aici.


     Sistemul de vanzare in rate de la MERIDIAN Ocazie se face prin leasing auto (leasing financiar). Poti aplica pentru leasing auto indiferent de forma legala - finantam atat persoane fizice, cat si PFA si persoane juridice.

     Prin intermediul serviciilor de finantare oferite in colaborare cu MERIDIAN Leasing poti obtine leasing auto (Financiar) pentru vehicule si utilitare rulate, comercializate de catre MERIDIAN Ocazie.

     Pentru a afla care este valoarea ratei de leasing, utilizeaza calculatorul de rate disponibil in paginile de prezentare ale masinilor de ocazie. Rata de leasing afisata este consultativa. Pentru valoarea exacta a ratei si pentru informatii despre finantare te rugam sa contactezi un consilier MERIDIAN Ocazie.

Avantaje si beneficii

    Serviciile de finantare sunt asigurate de o echipa profesionista, dinamica si proactiva.

Avantajele sistemului de Leasing Financiar:

          - consiliere profesionala;
          - finantare chiar si pentru persoane fizice sau societati nou infiintate*;
          - profesionalism.

Afla mai multe informatii despre leasingul auto contactand consilierii comerciali MERIDIAN Ocazie.

* Finantarea pentru persoane fizice si societati nou infiintate este supusa unor termeni si conditii. Mai multe detalii aflati contactand consilierii comerciali.