AVANTAJE VANZARE AUTO RULATE LA MERIDIAN Ocazie


Vinde-ti masina la MERIDIAN Ocazie si vei beneficia de urmatoarele avantaje:

 sortiment.pngContrapartida avantajoasa: in cazul in care iti doresti o masina mai noua, iti oferim optiunea de contrapartida (buy back). Iti cumparam masina actuala in conditii avantajoase pentru tine, iar suma rezultata o poti utiliza ca avans pentru o masina noua sau de ocazie.
banii imediatObtii banii imediat: plata pentru masinile pe care le achizitionam se face prin transfer bancar, iar banii vor intra in contul tau in maxim 3 zile lucratoare de la intocmirea documentatiei de vanzare-cumparare.
simplu si rapid
Simplu, rapid si sigur: vasta experienta pe care o avem ne permite sa simplificam orice tranzactie, oferim consiliere in legatura cu toate formalitatile necesare pentru transcrierea dreptului de proprietate, radiere, vanzare, cumparare, inmatriculare si asigurare auto.
Siguranta unui pret corect: masina pe care vrei sa o vinzi va fi evaluata de catre consilierii nostri, iar in urma evaluarii iti vom oferi intotdeauna un pret corect. Evaluarea este gratuita si te poti programa si online pentru evaluare. 


Pentru o evaluare gratuita a masinii tale poti face o programare folosind formularul disponibil aici sau te poti programa telefonic la numerele afisate in pagina contact.

Evaluarile se fac la MERIDIAN SUD, in str. Turnu Magurele, nr. 52-62, sector 4, Bucuresti.

Program pentru evaluari:
Luni - Vineri:  08:00 - 19:00
     Sambata:   08:00 - 15:00