AVANTAJE VANZARE AUTO RULATE LA MERIDIAN Ocazie


Vinde-ti masina la MERIDIAN Ocazie si vei beneficia de urmatoarele avantaje:

 sortiment.pngContrapartida avantajoasa: in cazul in care iti doresti o masina mai noua, iti oferim optiunea de contrapartida (buy back). Daca te hotarasti sa-ti vinzi masina la noi, suma rezultata o poti utiliza ca avans pentru o masina noua sau de ocazie.
banii imediatObtii banii imediat: plata pentru masinile pe care le achizitionam se face prin transfer bancar, iar banii vor intra in contul tau in cel mult 3 zile lucratoare de la intocmirea documentatiei de vanzare-cumparare.
simplu si rapid
Simplu, rapid si sigur: vasta experienta pe care o avem ne permite sa simplificam orice tranzactie, oferim consiliere in legatura cu toate formalitatile necesare pentru transcrierea dreptului de proprietate, radiere, vanzare, cumparare, inmatriculare si asigurare auto.
Evaluare gratuita: masina pe care vrei sa o vinzi va fi evaluata de catre consilierii nostri. Evaluarea este gratuita si te poti programa si online pentru aceasta.


Pentru o evaluare gratuita a masinii tale poti face o programare folosind formularul disponibil aici sau te poti programa telefonic la numerele afisate in pagina contact.

Evaluarile se fac la MERIDIAN SUD, in str. Turnu Magurele, nr. 52-62, sector 4, Bucuresti.

Program pentru evaluari:
Luni - Vineri:  08:00 - 16:00