AVANTAJE ACHIZITIE AUTO RULATE DE LA MERIDIAN Ocazie

        In cei peste 20 de ani de activitate pe piata masinilor second hand MERIDIAN Ocazie a dovedit ca dedicarea si profesionalismul nu sunt doar cuvinte, ci principii pe care le aplica permanent in activitatea zilnica. Satisfactia totala a fiecaruia dintre clientii nostri este obiectivul nostru principal. Asa ca, pe langa masini de calitate iti oferim si numeroase avantaje si beneficii:

garantie 2

Garantie - Masinile din parcul auto au pana la 12 luni garantie! Doar asa poti fi sigur de alegerea facuta si te bucuri fara griji de noua ta achizitie, fiind sigur ca ai cumparat o masina de calitate.
rate avantajoaseRate avantajoase - autovehiculele si utilitarele rulate pe care le comercializam pot fi achizitionate prin multiple modalitati de plata: cash, rate sau masina la schimb + diferenta. Pentru achizitia in rate beneficiezi de conditii avantajoase, profesionalism, flexibilitate si transparenta. Finantam persoane fizice si persoane juridice. Detalii.
sortiment variatSortiment variat - ai posibilitatea sa alegi din peste 300 de vehicule si utilitare rulate, situate in 4 parcuri auto, o gama diversificata de modele si marci, dintre care amintim: Dacia, Renault, Chevrolet, Fiat, Ford, Hyundai, Opel, Peugeot, Skoda, Toyota si Volkswagen.
provenienta garantataProvenienta garantata – autovehiculele pe care le oferim spre vanzare nu sunt grevate de obligatii financiare sau de alt tip si sunt insotite de carte de service. In plus, garantam kilometrajul pentru fiecare masina din parcul nostru.
verificare amanuntitaVerificare amanuntita – masinile rulate din parcurile auto MERIDIAN Ocazie sunt vehicule de calitate, ce corespund normelor si cerintelor RAR si sunt verificate pentru a fi in perfecta stare, atat tehnic cat si estetic.
ITP

ITP – toate masinile comercializate de catre MERIDIAN Ocazie au Inspectia Tehnica Periodica valabila. In cadrul ITP-ului se efectueaza urmatoarele verificari: noxe, sistem de franare, vizibilitate, directie, suspensie, lampi si echipamente electrice si documentele masinii.

consiliereConsiliere – ai un consilier dedicat, ce iti sta la dispozitie in intreg procesul de achizitie, cat si dupa finalizarea acestuia, asigurandu-se ca vei lua decizia potrivita pentru tine. Experienta consilierilor nostri pasionati de domeniul auto ne ajuta sa oferim solutiile potrivite fiecarui client.
simplu, rapid si sigurSimplu, rapid si sigur – vasta experienta pe care o avem ne permite sa simplificam orice tranzactie pentru clientii nostri. Oferim consiliere in legatura cu toate formalitatile necesare pentru radiere, vanzare, cumparare, inmatriculare si asigurare auto.
asistenta rutieraAsistenta rutiera – 24 de ore pe zi, 7 zile din 7 iti punem la dispozitie servicii de asistenta rutiera prin intermediul Serviciului Asistenta MERIDIAN. Tractam orice tip de vehicul: automobile (inclusiv avariate sau defecte), SUV sau microbuze si utilitare pana la 3.5 tone.

Acceseaza pagina auto rulate pentru a vizualiza intreaga oferta sau utilizeaza sistemul de filtrare din partea stanga a site-ului, in cazul in care cauti un model anume.

Daca nu ai gasit ceea ce cautai, completeaza formularul disponibil aici, iar noi te vom contacta imediat ce avem o oferta care ti se potriveste.