GHID PENTRU ACHIZITIA UNEI MASINI RULATE

Pasul 1: Bugetul

Este important sa stabilesti inca de la inceput bugetul pe care doresti sa il aloci pentru achizitia unei masini de ocazie. La fel de adevarat este ca achizitia unei masini, chiar si second hand, este o investitie pe termen mediu sau lung, asa ca te sfatuim sa acorzi atentie si autoturismelor rulate ce se situeaza putin peste bugetul stabilit. In cazul in care nu ai intreaga suma disponibila poti opta pentru finantare (pentru suma integrala sau doar pentru acea parte care iti lipseste).

Pasul 2: Cautarea masinii

Masina ideala este la doar un click distanta. Poti cauta o masina accesand pagina auto rulate unde poti ordona masinile in functie de rulaj, pret, marca, model si anul de fabricatie sau poti utiliza formularul de cautare din partea stanga a site-ului. Pentru a fi sigur ca nu ratezi nici o ocazie, inscrie-te la newsletterul nostru din pagina principala.

Pasul 3: Dialog

O data ce ai gasit pe site masina pe care o doresti, contacteaza-ne telefonic, prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact. Un consilier MERIDIAN Ocazie te va contacta pentru a stabili impreuna detaliile necesare vizualizarii masinii.


Pasul 4: Esti nehotarat?

Daca nu stii ce sa alegi, fa-ne o vizita. Consilierii comerciali MERIDIAN Ocazie iti stau la dispozitie si te vor consilia pentru a lua cea mai buna decizie. Contact.

Pasul 5: Ai gasit masina dorita?

Daca dialogul cu unul dintre consilierii nostri dedicati te-a ajutat in gasirea masinii potrivite pentru tine, nu iti mai ramane decat sa achizitionezi masina.