ANUNT RAR


IMPORTANT!

" Stimati clienti,

In contextul derularii evenimentelor legate de utilizarea de grupul Volkswagen a dispozitivelor sau tehnicilor de manipulare a rezultatelor testelor privind emisiile poluante, Registrul Auto Roman este in masura sa faca urmatoarele precizari:

Pana in acest moment grupul Volkswagen a recunoscut deficiente DOAR pentru autovehiculele EURO 5 care sunt echipate cu motoare DIESEL din familia EA 189.

Mentionam ca se pot achizitiona in continuare astfel de vehicule numai daca sunt deja inmatriculate si implicit utilizate (adica achizitionare second-hand). Posesorii masinilor aflate deja in circulatie in orice stat membru al Uniunii Europene NU sunt afectati.

Incepand cu data de 1 septembrie 2015, autovehiculele NOI din categoria celor mai sus mentionate NU mai pot fi comercializate.

Un caz special il reprezinta vehiculele noi Euro 5 care fac parte din sfarsitul de serie (aflate in stocul dealerilor grupului Volkswagen) respectiv 300 de autovehicule. Pentru aceste autovehicule, pana la remedierea neconformitatii de catre reprezentantul autorizat, Registrul Auto Roman NU poate emite carti de identitate.

Detinatorii de autovehicule apartinand constructorilor din grupul Volkswagen NU au si NU VOR AVEA de suferit nici tehnic si nici financiar ca urmare a situatiei create."

Registrul Auto Roman